KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

At værdsætte det hele…

Værdsættelse

Af yogablogger Vivi Lund Jacobsen

De færreste af os er rigtig gode til at rumme dem, være med dem og få det bedste ud af dem.

Et personligt eksempel er fra engang, jeg fik en længerevarende fysisk skade, som fik ordet ”værdsættelse” til at klinge ganske provokerende. Ikke desto mindre var det, hvad én af mine egne yogalærere mente om situationen: at jeg havde fået en særlig gave, set med yogabriller, som jeg skulle sætte pris på.

For nu skulle min yogapraksis, og ikke mindst min generelle måde at være med min fysiske krop, fuldt ud tilpasse sig situationen – og jeg skulle acceptere den!

Jeg var overbevist om, at jeg allerede var i mit liv og min yoga med en fuld respekt for min krop, men oplevelsen fik mig til at indse, at det var en illusion. Så min yogalærer fik ret, for situationen blev én, der fyldte masser af yogaautenticitet i den rygsæk, jeg bærer rundt på hver dag, og som bliver tungere og tungere med de erfaringer, jeg hele tiden gør mig undervejs.

Se YOGALOVE udvalg af Yogaudstyr i vores webshop

Fordi det nu engang er, som det er

Min konkrete erfaring her opstod, da jeg efter nogen tid indså, at jeg måtte give slip på mit billede af, hvordan tingene ”burde” være. Langsomt blev frustration til erkendelse, og erkendelsen blev til accept.

Hvis vi kæmper imod den virkelig verden, hvor vi alligevel aldrig får indflydelse på dagsordenen, så bliver det en lang, sej og opslidende kamp. Hvis vi går med det, der er – fordi det nu engang er, som det er – så bliver det hen ad vejen langt nemmere at være i det, og vi vil opdage nogle andre kvaliteter ved situationen.

Lige om lidt møder vi januar.

Hvis du ikke selv gør det, så kender du med sikkerhed mindst en håndfuld andre, der bruger deres evner til at fortælle om det triste, det grå og det dårlige ved denne måned: Det er mørkt og julelysene er væk; det regner næsten altid; der er alt for længe til forår og måneden føles som en evighed…

Se YOGALOVE udvalg af Yogaudstyr i vores webshop

Men hvad nu hvis du eller dine bekendte kunne bruge de ellers ganske fine observationer på en lidt anden måde: En gåtur i skoven er skøn på en januardag - tag gummistøvlerne på, hvis det har regnet, og du vil med ét føle dig uovervindelig!

Hvis du længes efter lyset, så kig op – det er faktisk ikke altid overskyet i januar. I januar kan du vende tilbage til din sunde livsstil og mærke dig selv igen på den måde, du kender dig.

Sidst, men ikke mindst, så mind dig selv om, at januar er symbolet på en ny start, en mulighed for at rense tankerne og gøre plads til nye og spændende oplevelser, udfordringer og måder at anskue den verden, vi lever i.