KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

ANMELDELSE AF ”BEGYNDER YOGABOGEN”

ANMELDELSE AF ”BEGYNDER YOGABOGEN”

Af Gitte Lindgaard

Allerede inden jeg gik i gang med at læse Karen Pallisgaards bog ”Begynder Yogabogen” var jeg spændt og forventningsfuld. Vi mangler uden tvivl flere gode danske yoga bøger, så jeg glædede mig til at komme i gang.

Bogen er letforståelig, så har den massere af dybde og er spændende fra start til slut.

Nu må jeg indrømme, at jeg egentlig ikke er en begynder inde for yoga, men alligevel synes jeg Karens bog er intet mindre end fantastisk. Alt hun har skrevet i bogen bliver forklaret på en måde, så det er forståeligt for alle. Selv om bogen er letforståelig, så har den massere af dybde og er spændende fra start til slut. Karen fortæller om hvad yoga egentlig er, hvad man kan bruge yoga til og hvad du får ud af at dyrke yoga. Bogen indeholder desuden yogastillinger, små programmer, åndedrætsøvelser og personlige historier om Karens rejse igennem yogaens verden. En rød tråd igennem bogen er en let tilgængelig tilgang til yogaen storesøster Ayurveda. Den måde Karen har knyttet yoga, Ayurveda, fakta og skønne citater sammen i bogen efterlod mig som læser fuld ud tilfreds.

Jeg vil anbefale bogen til alle! Den er ikke kun til begyndere, selv hvis du har dyrket yoga i mange år eller er yogalærer har ”Begynder Yogabogen” noget at byde på. Så køb dig selv en forsinket julegave og fordyb dig i Karen Pallisgaards bog.

Jeg håber du vil elske den ligeså meget som jeg God fornøjelse.