KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Blå Himmel Yoga

Blå Himmel Yoga

På strandboulevarden i København finder du det hyggelige og nærværende yogastudio Blå Himmel Yoga. Her lægges vægt på personlig instruktion, nærvær og henvender sig til alle uanset erfaringsniveau, alder og fysisk formåen.

Blå Himmel Yoga tilbyder yogaundervisning i hatha yoga, blid hatha, hatha flow, vinyasa flow, yin yoga samt begynderyoga.

Derudover kan du også deltage i Aerial yoga, som er en helt særlig form for yoga, hvor dele af undervisningen foregår i en særlig yogaslynge/hængekøje, hvor du befinder dig ca. 1. meter over gulvet. Mange af øvelserne foregår med hovedet nedad.

Er du på udkig efter en intens yogatræning, kan du med fordel deltage i yogaholdet Get Strong, som kombinerer TRX suspension training og aerial yoga, samt elementer fra pilates og barre. Her benyttes yogaslynger i stedet for TRX-bælter. Holdet er for dig, der vil have sved på panden og ømme muskler dagen derpå. Blå Himmel Yoga tilbyder også særlige yogahold for børn, børn/forældre, gravide og nybagte mødre. Det er også muligt at tage en uddannelse i børneyoga og børnemindfulness, samt hvordan du lærer at undervise børn i yoga.

Blå Himmel Yoga afholder jævnligt workshops og arrangerer yoga retreats i Danmark og Grækenland, hvor der er mulighed for at fordybe sig og lære mere om yoga.

Store Infomation

Address: Strandboulevarden 75 København Ø,  2100 Danmark

  • A
  • A
  • A
  • A

Opening hours

Sun:8:00 - 20:00
Mon:8:00 - 20:00
Tue:8:00 - 20:00
Wed:8:00 - 20:00
Thur:8:00 - 20:00
Fri:8:00 - 20:00
Sat:8:00 - 20:00

Flere visninger